Cake van Nicoline’s Oma

DSC_3084300 gram boter

300 gram bloem met bakpoeder

225 gram suiker

3 of 4 eieren

Blikje Jonker Fris taartvulling aardbeien (of kersen, is ook lekker)

Cakebeslag maken door suiker en boter romig te mixen, eieren een voor een

toevoegen, dan bloem/bakpoeder toevoegen.

Taartvorm insmeren met boter, de klodders cakebeslag op bodem kwakken

(verspreid) en de inhoud van het blikje er overheen verspreiden.

In de oven op ca 160 graden, klein uurtje. Niet openen tussentijds.

Succes!

Advertenties

One thought on “Cake van Nicoline’s Oma

  1. Pingback: oma’s cake met mislukte jam « Miss Baksel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s