Fast flansen

DSC_3091_2 Van leftovers van het weekend even snel wat in elkaar geflanst. Vond coquilles, tomaat en peterselie. Het voorgerecht is geboren;

Maltagliati Coquilles St Jacques met verse tomaat en kruiden

Pastapan opzetten met veel zout ivm kleven van lasagnevellen

Pannetje 1; tomatenmengsel

  • olijfolie
  • 3 kleine verse tomaten , ontvellen en het vruchtvlees klein snijden.
  • herbamare zout
  • scheut witte wijn
  • vers gemalen zwarte peper

olijfolie verhitten, tomaat,zout,peper en witte wijn toevoegen en even op smaak laten komen

Pannetje 2: kruidenmengsel

  • olijfolie
  • ui, in dunne ringen
  • peterselie, gehakt
  • knoflook, in dunne plakjes

flinke scheut olijfolie verhitten, de ui en knoflook zonder bruin te laten worden circa 5 min. bakken. Peterselie erbij en even laten meestoven.

Kook de lasagne in de pastapan en volg hierbij de kookaanwijzingen op het pak.

Coquilles St Jacques op smaak brengen met zout en peper en kort in een antiaanbakpan bakken.

Bord opmaken:
snijd de vellen in stukken – Mal Tagliati
gebakken coquilles erop, tomaatmengsel, kruidenmengsel, klein beetje verse olijfolie, vers gemalen zwarte peper.

Prima leftovers voor eatlovers!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s