Het was een fijn weekend

materialcategoriesPrima weekend gehad in de stad! Het is echt heerlijk om tijd te hebben voor zaken waar je anders niet snel aan toekomt. Moet zeggen dat ik steeds relaxter omga met ‘wat te eten’ tijdens zo’n weekend. Baal wel als een bar alleen maar zoutjes heeft waarvan ik niets mag en iedereen heerlijk zit te dippen en snaaien. De lunch zaterdag was in het cafe restaurant Amsterdam , een heerlijk broodje met tonijnsalade gegeten. Voor de zekerheid hadden ze vooraf een klein beetje salade gebracht zodat ik kon testen of het goed was. Echt geweldig!
kabouterhuisOp de sieraad beurs mooie dingen gezien en actief geparticipeerd met een vriendin in en project van Marieke van Diepen. Zij verkoopt keramieke huisjes, kan je aan een ketting hangen, met een soort ‘postcode’ erop. Dat is je persoonlijke code in een visueel dorp waar iedereen via een site zijn droomplek beschrijft. Zo krijg je een site met wel honderden mooie bijzondere verhalen/ foto’s en plekken. Zou iedereen wel willen vragen om daar deel aan te nemen. De stad bestaat voorlopig uit 300 huisjes maar heeft een plattegrond voor veel meer. Zou zeggen: Doe mee!

De museum n8 was goed, veel gezien. Was nog niet in de Hermitage geweest, nu wel. Vond het heerlijk dat je overal even binnen kon wippen en weer door als het je niet aansprak. Vond de stad propvol maar in de musea was het gezellig druk en hing er overal een goede sfeer. Echt een avond vol vermaak en dat voor €17,50 incl een extra vrij kaartje voor een museum in A’dam. Dat heb ik gister gelijk ingewisseld, ben met de kinderen naar het Van Gogh geweest. Werd verrast door het feit dat ze ‘plotseling’ vrij hadden gister. Goed excuus om het weekend met een dag te verlengen. Voor de kinderen is in het Van gogh een audio tour met Frank Groothof, vonden ze leuk zowel de 6- als 10 jarige. Nu klaar en verder met het alledaagse.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s