kaasfondue met pasta & rivierkreeft?

De familie had enorme trek in een heerlijke kaasfondue van papa. Kan Meneer echt een expert noemen op dat gebied. Omdat ik tot mijn dertigste echt kon genieten van kaasfondue begrijp ik hun zin in zoiets lekkers volkomen. Voor mij betekent het snel koken en plaats maken voor de kaas. Inpakken en wegwezen. Vaak wordt het dan pasta met knoflook en rivierkreeft. Lui-lekkerland eten.

  • bakje rivierkreeften
  • olijfolie
  • 3 ontvelde tomaten
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • half glaasje witte wijn
  • 100 ml visbouillon

olijfolie in de  pan, ui met knoflook erin fruiten. Tomaat toevoegen, witte wijn erbij en even laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. Op het laatst de rivierkreeftjes toevoegen.

De pasta beetgaar koken, afgieten  en afgaren in de saus.  Als het te droog is een beetje visbouillon toevoegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s