Kippensoep

Na regen komt zonneschijn en na gegrilde kip komt kippensoep.

Het karkas van de  provencaalse kip in een grote pan leggen. Zoveel water erbij gieten totdat de kip onderstaat. Wortel en prei erbij. Klein vuurtje eronder en lekker laten trekken.

Na een aantal uur, pan van het vuur en aflaten koelen. Groenten en kip verwijderen en als er nog wat te plukken valt dat doen en het vlees apart zetten. Soep in de koelkast laten afkoelen, daarna het gestolde vet eraf scheppen.

soep opwarmen, kippenvlees erbij en op smaak brengen met zout en peper.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s