melkvrije koffiepudding

Nooit gegeten zo’n Mona driltoetje.  Waarom dan toch dit recept? Het was de cacaopoeder die de doorslag gaf. Koffie en cacao, dat kan bijna niet anders dan lekker worden. En een goede recensie van Johannes in het Parool over La Cucina Povera van Holtrop&Morren. De arme keuken, dat sprak aan, het is immers recessie en dergelijke recepten zijn vaak eenvoudig te maken. Dat klopte.

Onze beoordeling:

Intense smaak, stevige structuur, een beetje nattig, eigenlijk een Rivellatoetje ‘een beetje vreemd maar wel lekker‘ meer voor volwassenen dan kinderen, en koffie/cacao is lekker. Ga hem zeker nog een keer maken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s