kippetje in de römertopf

Het allerkortste recept van de maand:

Microrcpt vr de Römrtpf

Kippoten+bouillon+hele sjalotten in natte Römertopf/peper+zout+vrse dragon/±1,5 uur in koude ovn/ 220°C/ltste 10 min. zondr deksl vr korst*

(* Kippenpoten met wat bouillon en hele sjalotten in een bevochtigde Römertopf doen. Bestrooien met peper, zout en verse dragon. In een niet-voorverwarmde oven plaatsen. De oven op 220 °C zetten. De kippenpoten zo’n anderhalf uur laten garen, de laatste tien minuten zonder deksel voor een bruin korstje)

Recept: Origineel Talkin’ Food® microrecept (in max. 140 tekens), ook gepubliceerd via Twitter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s