Garnalen met groene asperges

Geen foto, de camera is ‘ergens’ neergelegd maar wel een recept.

  • groene asperges, geblancheerd
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • olijfolie
  • bakje garnalen
  • 1 el witte wijn,
  • 1 el rijstazijn
  • 1 el oestersaus
  • 1 el suiker

olie in een wok verhitten, knoflook erbij en licht laten kleuren. Dan de asperges toevoegen en roerbakken. Afblussen met wijn,azijn,oestersaus en het schepje suiker erbij doen. Na een paar minuten de garnalen even meelaten warmen. Direct opdienen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s