Forel met citroen en rozemarijn uit de oven

Prachtige foto gemaakt met mijn mobiel door mijn zoon. Wat zo bijzonder is dat de kinderen smaak ontwikkelen en oog voor detail door mijn voedselallergie. En ondertussen leren koken. Samen hebben we dit gerecht gemaakt. Vol met omega 3 vetten, goed voor iedereen.

forel pp, citroen in dunne plakjes, rozemarijn, zout/peper

Oven voorverwarmen op 175°C. Forel afspoelen, droog deppen, binnenkant met zout /peper bestrooien, takje rozemarijn, en schijfjes citroen. In ovenschaal leggen en olijolie eroverheen druppelen. Vis afdekken met aluminiumfolie en 25 minuten in de oven zetten. Folie weghalen en nog even 10 minuten laten nagaren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s