Zalm op bloemkoolpuree met spek, basilicum en olijfolie

Soms zie ik een foto en vraag Mijn Lief ‘waar hebben we dat gegeten?’. Casa di Pepi, luidt soms zijn antwoord. Dit keer was dat weer het geval. Dan maak ik iets ‘uit de voorraad’ en schrijf tussendoor een recept. Die ben ik kwijt, dat begrijp je gelijk als je bij me thuis komt ;-).

  • bloemkool, in groentebouillon gekookt en gepureerd
  • zalmforelfilet, op de huid gebakken
  • bacon, uitbakken en verkruimelen
  • basilicum, fijngeknipt
  • zout/peper/ olijfolie

De bereiding spreekt voor zich, op smaak maken met zout/peper en olijfolie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s