gekonfijte bospeen

Voor Jell!

  • 200ml olijfolie
  • 1 bos wortels, schoongemaakt
  • 1 cm geschilde gember, geraspt
  • 3 knoflooktenen, fijngehakt
  • 3 tl komijnzaad
  • 2 tl korianderzaad
  • 1 el venkelzaad
  • 200 ml vers sinaasappelsap

Voorbereiden (kan dag van tevoren) Doe de olijfolie in een pan met dikke bodem. Voeg de wortels met de rest van de ingredi├źnten en wat peper en zout toe. Zet op laag vuur (15-20min) tot ze gaar zijn.

Als je ze bewaart voor de volgende dag dan de wortels laten afkoelen. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Bereiden: begin 5 min van tevoren. Wortels zachtjes op laag vuur verwarmen. Breng op smaak met zout en perper.

bron: delicious. dec. 2010

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s