kookboek ‘lekker eten – met voedselovergevoeligheid

Via via ligt er een heel mooi gemaakt kookboek op mijn bureau. Lekker eten met voedselovergevoeligheid door Larisse van der Haar-Buijze.

Geschreven door een moeder die ook opnieuw heeft leren koken. Dit keer zonder koemelkeiwit, lactose, soja, kippenei, pinda, noten, vis, schaal en schelpdieren, wortel, tomaat, paprika, citrusvruchten, kiwi, aardbei en andere rode vruchten, sesam, zaden en pitten, kruiden en specerijen, smaakmakers zoals mosterd en azijn.  En vrij van kip en andere gevogelte en varkensvlees.

Ze heeft echt recepten gemaakt en niet ‘vervang koemelk door sojamelk’ recepten. Dat en dat heel veel recepten geschikt zijn voor dagelijkse hap mét kinderen maakt dit boek goed. Mooi vormgegeven, positief en je krijgt zin om eruit te koken. Met een gouden tip voor fondant, om je kind te verrassen met een prachtige verjaarstaart.

Advertenties

One thought on “kookboek ‘lekker eten – met voedselovergevoeligheid

  1. Wat leuk dat je mijn boek hebt vermeld op je blog! Dank voor de complimenten en veel succes met je leuke blog!

    Hartelijke groet,

    Larisse van der Haar-Buijze
    auteur ‘Lekker eten met voedselovergevoeligheid’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s