wortelsoep

Een simpel recept op basis van ingrediënten die je vaak wel in huis hebt. Pittig en zoet. Weer een ‘Rivella-recept’, je moet ervan houden…

  • 3 wortelen ± 300 gram
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • 3 cm gember, geraspt
  • olijfolie, om ui te fruiten
  • ¾ l water
  • 2 groentenbouillontabletten (BIO)
  • steranijs

ui en knoflook zachtjes fruiten in olie, niet laten bruinen

verse gember en wortelen erbij.

Water opgieten met bouillonblokjes en steranijs

20 min. laten koken, steranijs verwijderen

soep pureren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s