food feel good weekend in Amsterdam

Dit weekend Italia al dente en food film festival in Amsterdam. Beide het bezoeken waard. Tja een kwestie van goed plannen…

Aan Italia al Dente 2011 doen circa 45 kleine tot middelgrote bedrijven mee met een keur aan kwaliteistproducten variërend van kwaliteitswijnen, delicatessen, kazen, hammen, truffels,  pasta, olijfolie en koffie tot kookboeken, taallessen, apparatuur en accommodaties in Italië. Alle producten worden rechtstreeks voor u geïmporteerd uit bekende en minder bekende gebieden in Italië.

Het programma van het Food Film Festival bestaat uit meer dan 20 food films. Daarnaast zijn er verschillende evenementen, zoals het debat over de toekomst van onze vleesproductie, een filmquiz onder leiding van Louise Fresco en Helen Westerik, de vertoning van de (G)advertentie in samenwerking met Foodlog, een college van Teun van de Keuken over de Keuringsdienst van Waarde en de Slag om Brussel, en een exclusieve key-note van Time Magazine’s ‘Environmental Hero’ Vandana Shiva. Verder diverse workshops, zoals worstenmaken, wijnproeven, de Arabische keuken, en muziek! Op vrijdag- en zaterdagavond kan er ook gedanst worden op funky foodtunes.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s