Tonijn amuse

Heerlijke amuse van rauwe tonijn met mediterrane kruiden.

  • 1 plak à 120 g verse tonijn
  • 1 kleine rode ui, zeer dunne plakjes
  • 2 el gezouten kappertjes, afgespoeld
  • 1 el gedroogde oregano
  • 2 à 3 el olijfolie
  • fleur de sel en verse peper

Snijd de tonijn in kleine blokjes. Week de ui 20 minuten in water om iets minder scherp te worden. Laat de ui uitlekken en snijd hem in kleine blokjes.

Meng de tonijn met de kappertjes, ui, oregano, zout en peper en olijfolie.

Verdeel over kleine glaasjes of gebruik amuselepels.

bron: amuse italiano

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s