paprika met ansjovis

Voor bij de borrel, paprika met een bite! Lekker hartig door de knoflook en ansjovis.

  • 1 gele paprika, ontvelt
  • half blikje ansjovis
  • teen knoflook
  • lekker olijfolie

Zet de oven op grill-stand. Was de paprika, snijd in vieren en verwijder de zaadjes. Leg de paprika -met de schil naar boven- direct onder de grill en laat verbranden. Als de schil goed zwart is uit de oven halen, in plasticzakje doen, deze dicht vouwen, en een kwartier laten nagaren. Schil verwijden.

Knoflook heel fijn snipperen, ansjovis fijn hakken. Paprika in kleine happen snijden. Ieder hapje beleggen met een snippertje knoflook en een mespuntje ansjovis. Druppel olijfolie erover.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s