pasta met ei, spek en snijbiet

Eenvoud siert het gerecht.

kopen

  • 100 g italiaanse pancetta – dunne plakjes
  • i ei – geklutst
  • handvol snijbiet – gewassen en in grove stukken gesneden
  • olijfolie
  • zout/ verse peper naar smaak

DOEN

Water met zout opzetten, aan de kook brengen en pasta koken volgens aanwijzing op de verpakking. In koekenpan de spek laten smelten. Snijbiet kort meebakken. Ondertussen een ei klutsen. Als pasta al dente, deze afgieten. Direct het ei toevoegen en pasta-eimengels in de koekenpan kort meebakken. Overgieten met olijfolie en verse peper. Direct opdienen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s