gewokte aspergelinten met garnalen en gember

Vandaag een recept uit het kooktijdschrift FOODIES, een mooi blad met goede recepten. Dit voorgerecht is gewoon lekker, eenvoudig en net even anders.KOPEN

  • 20 g verse gember
  • 2 teentjes knoflook
  • 8 witte asperges
  • 300 g noedels
  • 1 el olie
  • 300 g gepelde grote garnalen
  • 3 el zoete chilisaus
  • zout en peper
  • half bosje koriander

DOEN

Schil  de gember en hak hem fijn. Pel en snipper de knoflook. Schil de asperges. Maak met een dunschiller dunne repen van de asperges. Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een pan en bak de gember, de knoflook en de garnalen circa 2 minuten. Voeg vervolgens de aspergelinten toe en bak ca. 2 min mee. Blus af met de chilisaus en breng op smaak met zout en peper. Meng het geheel door de noedels en garneer met grof gehakte koriander.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s