Bananenbrood

Snap niet waarom iedereen zo dolletjes doet over bananenbrood. Of ik heb iedere keer het verkeerde recept of het is gewoon niet mijn ding. De cake ziet er ook niet uit. Smaakte naar geprakte banaan en was wel lekker in combinatie met een coulis van aardbeien. Enfin, beter dan de bananen weggooien en verder was ie suiker en lactosevrij, dat dan weer wel.

Meng 220 gram speltbloem met 1,5 theelepel bakpoeder. Maak een kuiltje in het midden, doe hier twee eieren in, 125 ml zonnebloem olie en 3 geprakte bananen (alles biologisch) voeg 175 ml agave-siroop toe en 1 theelepel vanille extract. Meng alles.

Schep het mengsel in een ingevet cakeblik, bestrooi met bruine suiker en bak het brood 60 minuten in een voorverwarmde over van 160 graden.

bron: julie hoyng

waarschijnlijk volgende keer dit bananenbrood-recept uitproberen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s