geblancheerde groente met warme olijfolie en tomaat

Als je van alles wat hebt, maar van ieder niet genoeg, verzamel dan al je verse groente kliekjes. Stoom deze en met de lauwwarme tomaat-olijfolie saus erover wordt het een waar gerecht.

kleine hoeveelheden van; aardappel, sperziebonen, venkel, blini’s, courgette etc etc gestoomd. Maak er een mooie berg van in een schaal.

Snijd bleekselderij in dunne plakjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan gaar er langzaam de bleekselderij in. Snijd kerst-tomaat doormidden en grote tomaten in kleine stukken. Voeg nog 8 el olijfolie en 3 el balsamico azijn en de tomaat bij de bleekselderij en laat warm worden. Als de tomaat net niet meer rauw is dan is het klaar. Doe de tomaat over de groente en eet smakelijk.

Advertenties

One thought on “geblancheerde groente met warme olijfolie en tomaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s