risotto met kruiden

We zochten een alternatief voor aardappel en het moest lekker zijn bij vis. Een lieve ‘buuv met moestuin’ had wat kruiden achter de keukendeur gelegd. Kwestie van hakken, ui en rijst bakken, afblussen met witte wijn, bouillon erbij en roeren. Op het laatst de verse kruiden erbij. Kind kan risotto maken.

KOPEN

  • 350 g risotto
  • 80 g verse kruiden bv. salie, tijm, peterselie, rozemarijn, oregano
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 stengel bleekselderij
  • glas witte wijn
  • 1 à 1½ l. groentenbouillon
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s