e.t. cooks home

Dat wij e.t. nooit eerder hebben gevraagd hoe hij kookt. Onlangs pas heeft Wageningen met een club geleerden ‘ontdekt’ wat de toekomst van koken is. Visjes in seconden klaar en voor draadjesvlees moet je een volle drie minuten wachten. Geen verspilling van energie en spijs, je kookt razend snel wat je eet. En het is zo eenvoudig dat kinderen ‘naast de was’ nu ook het eten kunnen klaar maken. Dat is koken met de e-cooker, een kooksysteem  van Nutri-pulse, pulserende stroompjes veranderen de structuur van vis, vlees en groenten.

Het eindproduct van de Nutri-Pulse is te vergelijken met dat van sous-vide koken in een slow cooker. Daarbij wordt voedsel luchtdicht urenlang gekookt bij lage temperaturen, tot 80 graden. Resultaat: meer smaak en een betere textuur. Alleen gaat het bij de Nutri-Pulse dan niet slow, maar in een razend tempo. 

www.nutri-pulse.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s