zalm in papier

Dit recept is smaakvol, licht en snel klaar. Dit keer de groente zelf gesneden maar bij weinig tijd kan je ’n zakje verse soepgroente gebruiken. Zo zit je binnen 20 minuten aan een gezonde maaltijd! 

KOPEN

  • zalmfilet pp
  • ui, dunne ringen
  • bleekselderij, fijn gesnipperd
  • wortel, dun gesnipperd
  • 1 ‘snoep’tomaatje pp, in vieren
  • blaadje basilicum
  • olijfolie
  • z/p

Verwam de oven voor op 160ºC.

Je kunt allerlei aromatische groente gebruiken; venkel, prei, ui, wortel, bleekselderij etc. Maar voor alles geldt dat je ze fijn moet snijden zodat ze in korte tijd hun smaak af kunnen geven aan de vis. Leg de zalmfilet in het midden van een stukje bakpapier. Doe er naar smaak de groente bij (of strooi er een beetje soepgroente over). z/p naar smaak. Druppel olijfolie erover. (Ik had nog mini verse visbouillonblokjes in de vriezer liggen en daar 1 van bij gedaan)  Pakketje hermitisch dichtvouwen , van boven dicht vouwen en de zijkanten dicht draaien. Type vis-toffee. Leg op bakplaat en zet midden in de oven voor ongeveer 15 minuten. Voorzichtig met het openen van de pakketjes want er ontsnapt hete stoom!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s