Pop-Up restaurants; kort en krachtig!

Vanavond ’n pop-up diner van Yokiyo, Jaymaz Pool (kok Trouw, Club 11) in de creatieve vrijplaats Roest, Amsterdam. Het is aan Yokiyo de eer om de week voor de officiële opening van Roest daar te rocken… The menu: BBQ K-style, oesters, hangende longhaas, heel veel banchans, buckets of beer and soju, lots of kimchi! Enough veggie shit to keep every Greenpeace hippie happy!  25 €+drank

Volgend weekend gaat guerrilla restaurant BAK weer open voor twee avonden.

pop up restaurant

Dit keer kan je het bijzonder 3 gangen menu voor 25 € komen eten in de Amsterdamse Kunstkapel, boven restaurant As. Dit tijdelijke restaurant; goed eten in een bijzondere setting voor een vriendenprijs is een leuk concept van de jonge kok, Benny Blisto (kok As). Hij organiseert deze avonden met drie vrienden. Zij willen laten zien dat je met goede spullen, alles biologisch, met bijzondere details, maar zonder bullshit voor een lage prijs goed kan eten. Doordat de bijzondere lokaties meestal gratis zijn en veel werk onbetaald blijft, kunnen de menuprijzen laag blijven- doorgaans tussen de 15 en 25 euro. In Amsterdam zijn er meer pop-up restaurants. Zo is er hotmamahot van oa. Thomas Injo, ‘Tijs snijdt het vlees op zondag’ van Tijs Jeurissen (kok Marius) en het ‘Ome Ad Festival’ van Adna Ghilazghi, waar je samen kookt, eet, ’n spelletje speelt en danst. Alle mensen die naar zijn feestjes komen worden tante en neefjes van ome Ad.

info: parool & pop up restaurants Foto: BAK

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s