Groninger kruidkoek

groninger kruidkoekDe Groninger kruidkoek leek meer op een kruidbrood, droog en stevig. Er zal verder aan het recept gesleuteld moeten worden…

KOPEN

  • 350 gram zelfrijzend bakmeel
  • 200 g bruine baterdsuiker
  • 2 eieren
  • 2 tl koekkruiden
  • een beetje zout
  • 0,1 ltr water

DOEN

Verwarm de oven op 150ºC. Roer alle ingredienten door elkaar tot een glad deeg. Doe het deeg in een ingevet koekblik en bak de kruidkoek gaar in ruim een uur.kruidkoek in blik

bron: gronings eten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s